Logo
Meny
Søk

Hva gjør jeg hvis jeg ikke vet hvilken størrelse jeg skal kjøpe?

Vi foreslår at du kjøper ringen i standard størrelse, og ber om å få tilsendt ringmål sammen med ringen. Hvis ringen ikke passer, kan du returnere den til oss for gratis justering av størrelsen. Vi inkluderer et ringmål i forsendelsen, slik at dere sammen kan måle rett størrelse etter at ringen er overrakt, for deretter be oss etterjustere. Be om ringmål ved å velge alternativet "Standard størrelse med ringmål" under valg av ringstørrelse.

Et annet alternativ er at du tar en annen ring vedkommende bruker på den aktuelle fingeren med til en gullsmed og får målt h​​vilken størrelse dette er.

Ønsker du å bestille en ring som ikke skal være en overraskelse, eller kjøpe en ring til deg selv, men ikke vet hva som er riktig størrelse? Ta kontakt, så sender vi deg et ringmål som kan brukes til å ta riktig mål før en evt. bestilling. Ringmålet sendes da som brev til adressen som du oppgir til oss. Dette må ikke sendes tilbake til oss og er helt gratis og uforpliktende.

Om du ønsker å bestille en ring i standard størrelse med ringmål, men ikke finner dette valget under ringstørrelser, da bør du kontakte oss før du legger inn en bestilling. Enkelte ringer kan ikke leveres i alle størrelser.


Hvorfor finner jeg ikke "Standard størrelse med ringmål"?

Noen ringer leveres kun i de oppgitte størrelsene som står på våre sider. Om du ikke finner "Standard størrelse med ringmål" valget betyr det at ringen som du ser på ikke er tilgjengelig i alle størrelser. Disse kan du fritt bytte til en annen ring i tilgjengelig størrelse, men gratis justering er ikke inkludert om vi ikke har størrelsen din på lager. Ta kontakt om du er usikker på størrelsen før du kjøper en ring der "Standard størrelse med ringmål" ikke kan velges.


Hvordan justerer/bytter jeg?

Hvis du har kjøpt en ring og ønsker å justere størrelsen kan du ta kontakt med oss. Du vil da få tilsendt en fraktseddel på e-post som du kan bruke til å returnere ringen.

Det tar vanligvis 2-4 virkedager fra vi får ringen i retur til den blir justert/byttet og sendt tilbake til deg. Returfrakten tilbake til deg dekkes alltid av oss.


Hvor mange ganger kan jeg endre størrelsen?

Vi tilbyr én gratis justering per ring. Ringen må ikke være merkbart brukt når den sendes tilbake til oss siden mange av ringene våre byttes til en annen størrelse i stedet for å bli justert.

Fristen for justering/bytte av størrelse er 90 dager fra mottak av ringen. Denne fristen kan utsettes på forhånd om du trenger mer tid. Ta gjerne kontakt med oss om dette er tilfellet.


Hva betyr tallet på størrelsen?

I Norge måles ringens innvendige omkrets for å stadfeste riktig ringstørrelse. Når man for eksempel har størrelse 54 betyr det at ringens innvendige omkrets er 54 mm.

Noen forhandlere velger å måle ringens innvendige diameter i stedet. Hvis du vet ringens innvendige diameter kan du gange dette tallet med 3.14 for å gjøre det om til omkrets.


Kan dere levere andre størrelser?

En del ringer kan leveres i andre størrelser enn de du kan velge mellom på produktsiden. Noen ganger hender det også at enkelte størrelser er utsolgt og er derfor midlertidig fjernet til vi får disse inn igjen.

Vi anbefaler deg å ta kontakt med oss om du finner en ring som ikke finnes i din størrelse. Det er godt mulig at vi kan levere den i ønsket størrelse.


×
Hvordan ønsker du å kjøpe diamanten

Ordren er IKKE fullført! Vennligst les meldingen under for mer informasjon.

Etter en automatisk kredittvurdering har Klarna dessverre valgt å avvise din kjøpsforespørsel. Dette kan forekomme av ulike grunner. Vi anbefaler deg derfor å ta direkte kontakt med Klarnas kundeservice. Vår erfaring er at en samtale med Klarnas kundeservice kan hjelpe i slike tilfeller.

Velger du å betale med Klarna faktura eller Klarna konto, må du alltid oppgi ditt fulle navn, slik det står i passet ditt. Du må også oppgi adressen du er registrert med i Folkeregisteret. Gjør du ikke dette blir kjøpet automatisk avvist av Klarna.

Du kan også gå tilbake til kassen og fullføre kjøpet ved å velge kortbetaling (VISA/MasterCard).

Ta gjerne kontakt med oss om det er noe du lurer på.

help desk software