Logo
Meny
Søk

Forsikret levering og retur

Alle våre forsendelser er forsikret til full verdi. Frakt er alltid inkludert i prisen. Vi bruker pakker med sporing fra Posten og Bring. Som vanlig blir pakkene levert til ditt lokale postkontor eller post i butikk. Du vil da få hentemelding på SMS og e-post, og ingen hentelapp blir lagt i din postkasse. Alle våre pakker er nøytrale uten logo eller annet som viser pakkens innhold, og adresseres fra Diam.no i stedet for Diamanter.no. I tillegg får du ingen hentelapp i din postkasse. Dette gir deg mulighet til å holde en eventuell gave hemmelig frem til den overrekkes.

Det er også mulig å få pakken levert som ekspress på døren som en ekstratjeneste, mot et gebyr på 500 kroner. Vennligst merk deg at ekspressendingen ikke påvirker produksjonstiden, kun frakttiden fra oss til deg.

Om du skal returnere en vare for endring eller refusjon kan du kontakte oss for å få tilsendt en forsikret returseddel på e-post. Du finner mer informasjon om returrett ved å klikke her.


×
Hvordan ønsker du å kjøpe diamanten

Ordren er IKKE fullført! Vennligst les meldingen under for mer informasjon.

Etter en automatisk kredittvurdering har Klarna dessverre valgt å avvise din kjøpsforespørsel. Dette kan forekomme av ulike grunner. Vi anbefaler deg derfor å ta direkte kontakt med Klarnas kundeservice. Vår erfaring er at en samtale med Klarnas kundeservice kan hjelpe i slike tilfeller.

Velger du å betale med Klarna faktura eller Klarna konto, må du alltid oppgi ditt fulle navn, slik det står i passet ditt. Du må også oppgi adressen du er registrert med i Folkeregisteret. Gjør du ikke dette blir kjøpet automatisk avvist av Klarna.

Du kan også gå tilbake til kassen og fullføre kjøpet ved å velge kortbetaling (VISA/MasterCard).

Ta gjerne kontakt med oss om det er noe du lurer på.

help desk software