Logo
Meny
Søk

Fornøyde kunder

Se hva våre kunder sier om oss.

 Under kan du lese noen av de mange tilbakemeldingene som vi har mottatt fra fornøyde kunder på www.trustpilot.com


"Svært fornøyd med produktene til diamanter.no!

Var litt skeptisk i starten med å handle så dyre varer over nett, men etter å ha lest anmeldelser på nett så tok jeg sjansen. Og fornøyd var jeg!

Da jeg skulle kjøpe forlovelsesring så researchet jeg hvor jeg kunne kjøpe en fin diamantring, og få masse for pengene. Lokale gullsmeder hadde fine ringer, men da jeg kom over Diamanter.no, så leverte de bedre kvalitet og større diamant - til en billigere penge. Det gjorde at jeg kjøpte forlovelsesringen der. Ringen kom i en fin boks med et lys inni, så diamanten skinte ved åpning av boksen. Så svært fint ut, og måtte jo bli en vellykket forlovelse med den ringen!

Uansett, siden vi var så fornøyde med forlovelsesringen så kjøpte vi også gifteringene våre hos diamanter.no. Veldig fornøyde med dem også!

Fordeler: - Slår konkurrenter på pris. - Stort utvalg av diamanter. Kan velge høyere kvalitet enn de fleste lokale gullsmeder tilbyr. - Får opplevelsen av at det blir en personlig ring/smykke når man kan velge mellom et bredt utvalg diamanter selv. - GIA sertifiserte diamanter. - God hjemmeside som er lett å navigere, i tillegg til at de har mye relevant informasjon om diamanter, noe som gjør en uerfaren i bedre stand til å velge riktig diamant. Ulemper: - Ikke mulig å prøve produktene før man kjøper. - Men derimot så kan man prøve produkter hos lokale gullsmeder og deretter finne tilsvarende på nettsiden til diamanter.no. - I tillegg så kan har man 90 dager angrerett, noe som gir oss som kunder trygghet i kjøpet."

Fra: Normann


"Vi er veldig fornøyd med ringen, prisen og kundebehandlingen. Absolutt anbefales"

Fra: Maria


"Kjøpte en forlovelsesring på Diamanter.no i desember 2020, og sitter igjen med en knall følelse og opplevelse:

- Kjempebra oppfølging på chatten, var veldig behjelpelig i valg av ring og diamant.

- Fungerte veldig bra med tilsendte ringstørrelser, slik at man fikk rikitg størrelse på ringen. Andre gullsmeder opererer ikke med halvstørrelser, så her var det enklere å få perfekt fit.

- Ringen var fantastisk flott.

- Etter min forlovede har benyttet ringen i et halvt år er den fortsatt like fin, og kvaliteten virker da å være veldig bra.

- Får sinnsykt mye for pengene å handle her istedenfor hos de kjente gullsmedene. veilprisene/prisene som oppgis at det ville koste i en annen gullsmed butikk stemmer, og det sier litt om hvor mye ekstra man får for pengene. Gjør at man har råd til å kjøpe en kjempeflott ring med stor diamant, og ikke må ty til en liten diamant som man må hvis man går til en kjent gullsmed.

- Følger med en fin sånn boks til å ha ringen når man kjøper ringen, det var fint.

Anbefaler alle som skal handle forlovelsesring å handle herfra. Var billigere og finere ringer (synes jeg hvertfall) enn i de andre rene nettbutikkene også. Er veldig fornøyd og kommer til å kjøpe gifteringene herfra også."

Fra: Yngve


"Jeg må bare rette en stor takk til diamanter.no. Tittet på ringer fram og tilbake over en lang tid, men når vi først bestemte oss for ring ble det knappt med tid å få den hjem. Giftet meg idag 2/7-2021, bestillte ringen på onsdag kveld etter klokken 17.00 å fikk den levert på døren innen klokken 09.00 idag på selve bryllupsdagen ❤❤ Jeg takker for god service i forbindelse både meg størrelse av ringen, utformingen å ikke minst levering ? Vi kommer garantert tilbake ?"

Fra: Maria Lillbacka


"Har kjøpt hos dem flere ganger og vært superfornøyd hver gang! Fått veldig god hjelp i forkant av bestillingene, som f.eks små endringer på produktene, hvilket de ordnet uten problem! Leverer raskt og innen den tiden som står oppført på bestillingen. Ellers kjempefine produkter av god kvalitet og til svært gode priser!"

Fra: Ellen


"Jeg kjøpte en «Tina» ring i 18-årsgave til datteren vår, den var helt nydelig og hun elsket den! ??"

Fra: Kjerstin


"Kjøpte forlovelsesring i september 2020. Vakker 0,7 carat med Emilie ring. Veldig god service over telefon og rask levering. Kommer absolut å kjøpe gifteringer her også."

Fra: Martin Sand


 

"Utrolig god kundeservice, som fikset ringen min ganske raskt og helt problemfritt. Kan virkelig anbefales!"

Fra: Linda Spidsberg


"Selger diamanter av ypperste kvalitet! Og det til suverene priser. Kundeservicen er helt fantastisk, sjelden man opplever slikt."

Fra: Linn Larønningen


"Hei, Jeg kjøpte en diamantring, Vibeke til min Kjæreste Vibeke. Helt suveren kjøpeopplevelse. Bra tilbakemeldinger underveis, og problemfri justering av ring til riktig størrelse. Takk for handelen!!"

Fra: Magne Stokka


"Veldig fornøyd med ring og service. Anbefales på det varmeste!"

Fra: HL


"Kjøpte en 0.55 carat Therese rekkering til min kone til jul. Bestillte den fredag formiddag og den ble levert på døren tidlig mandag morgen. Ringen var helt nydelig og min kone var henrykt. Vi hadde vært rundt i flere gullsmedbutikker i Oslo og sammenlignet priser og utseende. Vi synes denne ringen var den fineste og prisen var ca. halvparten av prisen i butikkene vi var i. I tillegg fikk vi veldig god og hyggelig oppfølging av Maylinn på chat'en. Var litt skeptisk til å kjøpe diamantring på nett, men angrer ikke et sekund. Anbefaler Diamanter.no på det sterkeste."

Fra: Stein


"Svært bra priser og produkter Har hatt ringen på verdivurdering hos gullsmed og fikk en 50% verdiøkning på taksten fra prisen jeg betalte. Det er selvsagt ingen reell verdi, men sier noe om kvaliteten de leverer. Svært fornøyd med kommunikasjon og levering."

Fra: Øyvind Frisak


"Superfornøyd! Hjelpsom, ærlig og vennlig selger! Kjøpte forlovelsesring hærfra. Perfekt størrelse, god kvalitet på ringen. Og diamanten er en historie for seg selv. Vi var helt sikre på at vi hadde fått feil ring eller Gia sertifikat til ringen, da diamanten vi fikk var heftig oppgradert i forhold til den jeg bestillte og betalte for. Fant ikke dette ut, før etter forlovelsen, og etter noen runder med egen samvittighet, måtte jeg kontakte kundeservice og forklare at vi hadde fått ring med diamant som var større og River kvalitet, istede for TW som jeg bestillte. Selger lo litt og sa vi skulle bare slappe av, og hvis vi hadde lest det som sto med liten skrift på hjemmesiden, så opplyste han dær om av diamanten vi bestillte ville være av denne kvalitet og størrelse, eller bedre. Vi hadde flaks, for det han hadde på lager akkurat da, ble en ca 10000kr dyrere diamant. Å for at forlovelsen ikke skulle stå i fare for å bli utsatt pga leveringstid, så oppgraderte han oss som en selvfølge? Brura har ringen på hver dag, og den glitrer om mulig enda mere den dag i dag! Å jeg har allerede en plan om oppgradering til 1 års jubileumet vårt. Å da er det jo ekstra kult, at han bytter diamant mot fornuftig mellomlegg. Anbefales på det varmeste!"

Fra: Kenneth Nilsen


"Fantastisk service!

Kjøpte forlovelsesring av de. Forsendelsen gikk veldig raskt og når vi måtte endre størrelse fikk vi ordnet dette på en utrolig smidig måte.

Etter litt tid var vi uheldige og mistet stenen, men dette hjalp Diamanter.no oss med å ordne opp i på en helt fantastisk måte. De gikk langt over hva vi hadde forventet oss av service.

Anbefales på det sterkeste!!"

Fra: Odd Sundet


"Jeg fikk god hjelp til å kjøpe den perfekte ringen til min kjære. Ringen ble levert noen dager etter bestilling. Kan absolutt anbefale å handle fra Diamanter.no!"

Fra: John Lasse V.


"Den 11. september gikk kjæresten og samboeren min ned på kne og fridde til meg med en vakker ring fra Diamanter.no den var helt nydelig. Da vi valgte og bytte den i en annen modell var ikke det noe problem og den hjelpsomheten og måten vi ble møtt med skal det letes lenge etter. Jeg anbefaler på det varmeste at å handle her, det er både trygt og hyggelig. Er det noen som ønsker å fri er dette stedet. Det er også et viktig moment at her får man vakre diamanter med sertifikat til en langt bedre pris en og gå i butikk. Min første ring kjøpte jeg i 2017 som gave til meg selv på 50 årsdagen, og den er jeg virkelig stolt over. Diamanter.no er en seriøs og meget trygg plass og handle på. Mvh Gunn Anne"

Fra: Gunn A. V. L.


"Anbefaler diamanter.no på det varmeste!! Var super skeptisk i starten, fordi det var snakk om så mye penger, men det var ingen problem! Måtte også bytte str. ringen som jeg hadde kjøpt og her har de tatt seg av alt. Kommer til å bruke diamanter.no i fremtiden også!"

Fra: Damian


"Anbefaler diamanter.no på det varmeste. Svært hyggelig og profesjonell dialog fra første dag og en utvalgt diamant ble lagt til side før bestilling. Ved ankomst må jeg si forlovelsesringen innfridde til de grader. Delikat gavepakning/boks(uten logo slik man må ha fra typiske gullsmed kjeder) og ringen var over all forventning. Prismessig måtte jeg ha betalt nærmere det dobbelte om jeg hadde handlet hos typiske gullsmeder og diamantkvaliteten var som lovet. Min forlovede er svært fornøyd og stolt av ringen sin. Kommer garantert til å bruke diamanter.no igjen og anbefales til alle! Full score!"

Fra: Fredrik Westbye


"Opplevelsen min av diamanter deler jeg opp i tre faser:

1. Før kjøp
2. Under kjøp
3. Etter kjøp

1. Før kjøp: I utgangspunktet er jeg skeptisk til å handle dyre produkter på nett. Dette medførte at jeg gjorde en del research hos diamanter.no, samt forskjellige gullsmeder. Tross at store deler av dialogen mot diamanter.no foregikk over mail fikk jeg mye bedre hjelp og forståelse her enn hos gullsmedene (nevner ikke navn) - alt fra kvalitet, farge, størrelse på diamant, pris med mer. Samtidig som at responstiden på mailen gikk utrolig fort.

2. Under kjøp: Etter jeg hadde bestemt meg for ring var jeg allerede langt på overtid. Jeg skulle på ferie og trengte ringen rimelig raskt. Selv med inngravering og logistikkutfordringer på grunn av COVID tok det under en uke før jeg mottok den. Underveis ble jeg også oppringt og ble informert om hvor langt ringen var i prosessen.

3. Etter kjøp: Jeg bommet på fysisk størrelse på ringen og måtte sende den i retur. Cirka 30 minutter etter jeg spurte om hvilken adresse jeg kunne sende ringen til mottok jeg en fraktseddel og god forklaring. To dager etter jeg sendte inn ringen, mottok jeg en telefon fra diamanter.no, igjen for å forsikre om at jeg hadde oppgitt riktig størrelse. Jeg bekreftet dette. Cirka fem dager senere er nå ringen tilbake på fruens hånd - den sitter helt perfekt og ingen skjøtekanter.

Synd jeg bare kan gi 5 stjerner for her er det god kvalitet fra start til slutt."

Fra: Robin Dutta


"Beste kundeservice jeg har vært borti. Hurtige svar, faglige innspill og linker til sider som forklarer det jeg lurte på. Uten at jeg er noen ekspert på diamanter, så opplevde jeg prisene som meget gunstige."

Fra: Kim Andreas


"Uten tvil de beste Diamant prisene i Norge, her betaler du bare halve prisen av det du ville betalt hos andre gullsmeder i Norge."

Fra: Tor Joakim Aagaard Dahlin


"Kjøpte et fantastisk fint diamantsmykke og øredobber på nettsiden. Utrolig bra service og rask levering. Anbefaler alle å kjøpe herfra hvis man ønsker kvalitet til en meget bra pris."

Fra: mariabaardsen


"Utrolig fornøyd med forlovelsesringen min. Fått mye komplimenter for den. Av ekte, god kvalitet og diamanten er fantastisk vakker.

Mottok pakken etter noen dager og var uproblematisk å endre størrelse hos en gullsmed bedriften har avtale med (bugge&authen). Veldig fornøyd, anbefales virkelig."

Fra: Dalia Belmonte


"Fantastisk service og rask levering. Jeg må innrømme at hele transaksjonene stresset meg veldig. Men det er vel slik å bruke mye penger over Internett.

Men det er jo overhode ikke feilen til dette serviceinnstilte selskapet. Jeg byttet også ringen til en annen helt problemfritt, foruten om min egen puls..."

Fra: Kjell Dillon


"Rask og ryddig handel, veldig fornøyd!"

Fra: Stian Kavli


"Kjøpte forlovelsesring hos diamanter.no, veldig behjelpelige med å finne riktig størrelse, god pris og veldig fin ring! Kjempefornøyd og anbefales på det sterkeste."

Fra: Jan Steinnes


"Vi kjøpte to veldig fine gifteringer. Anbefales!!!"

Fra: Janne V.


"Skulle gjerne hatt flere enn 5 stjerner for den service de har vist ved reparasjon av min ring.

Jeg er superfornøyd med både service, arbeid og pris."

Fra: Helen Hope


"Fantastisk rask levering. Ringene som vi kjøpte var kjempefine. Tusen takk!"

Fra: Tina Larsen


"Tusen takk for en rask og ryddig handel."

Fra: Mats


"Utmerket kundeservice! Våre ønsker for gifteringer ble møtt på alle punkter og med absolutt best pris, sammenlignet med tilsvarende aktører. Vi er kjempefornøyde!"

Fra: ES


"Enestående kundeservice og veldig rask levering. Flotte produkter til svært lave priser. Anbefales!"

Fra: Christian Olafsen


"Det beste pris og kvalitet. I tillegg er veldig lett å kommunisere med dem. Fem måneder etter jeg har kjøpt en ring hos Diamanter. No pris gikk litt ned. Jeg har send epost om pris garanti og 3dager etter jeg har fått mellomlegg. Anbefaler til alle som vil ikke betale mer og vil være sikkert på laveste pris og høy kvalitet. :)"

Fra: Povilas Dudaitis


Nyttig informasjon
×

Ordren er IKKE fullført! Vennligst les meldingen under for mer informasjon.

Etter en automatisk kredittvurdering har Klarna dessverre valgt å avvise din kjøpsforespørsel. Dette kan forekomme av ulike grunner. Vi anbefaler deg derfor å ta direkte kontakt med Klarnas kundeservice. Vår erfaring er at en samtale med Klarnas kundeservice kan hjelpe i slike tilfeller.

Velger du å betale med Klarna faktura eller Klarna konto, må du alltid oppgi ditt fulle navn, slik det står i passet ditt. Du må også oppgi adressen du er registrert med i Folkeregisteret. Gjør du ikke dette blir kjøpet automatisk avvist av Klarna.

Du kan også gå tilbake til kassen og fullføre kjøpet ved å velge kortbetaling (VISA/MasterCard).

Ta gjerne kontakt med oss om det er noe du lurer på.

help desk software